Blogcompany

Create your own

Binnenkort!

U zoekt een pot die in uw interieur past, maar krijgt deze maar niet gevonden? Cre
ër bij De Blog-company dan uw eigen Blogpot en ontwerp zo de pot die die bij u past. U start met het uitzoeken van een vorm. Voeg hier een structuur aan toe en u heeft de basis van uw eigen pot.

Voor de kleur kiest u uit ons  kleurenpallet, u kunt ook zelf uw kleur invoeren (RAL, NCS, Sikkens enz). Tenslotte kiest u voor een matte of hoogglans afwerking van uw pot en klaar is uw eigen unieke Blogpot.  Voor dit alles worden minimale extra kosten gerekend zodat u optimaal kunt genieten van uw eigen unieke Blogpot.


Desgewenst kiest u voor verlichting en/of wielen in uw Blogpot. Deze opties zijn afhankelijk van de vorm die u kiest.

U kunt ook nog een van onze hoogwaardige kunstplanten toevoegen aan onze Blogpotten, Hierdoor krijgt uw tevens nog een  combinatiekorting op uw kunstplant.

Zodra wij uw ontwerp ontvangen krijgt u binnen enkele dagen een bevestiging. Deze bevat een prijsindicatie en levertijd. Na uw akkoord wordt uw Blogpot in productie genomen.

De kleuren kunnen een lichte afwijking vertonen. Daarom raden wij u aan om eerst een proefmonster van de kleur aan te vragen.

Ga voor informatie & prijzen van een Blogpot uit ons assortiment,kleuren en structuren naar onze webshop voor het downloaden van onze catalogus.